Principala » fisiere » Filme Download

Source Code (2011)
2011-04-08, 3:58 PM
Capitanul Colter Stevens se trezeste cu un soc si se gaseste intr-un tren care se indreapta spre Chicago. Desi toti ceilalti pasageri par sa il cunoasca, el nu are nici o idee unde ori cine este.
Colter nu isi aminteste nimic despre el sau despre cum a ajuns in tren, un singur lucru isi aminteste, ca zbura cu un elicopter intr-o misiune in Iraq. Brusc un tren din partea opusa se apropie si explodeaza o bomba care il omoara pe Colter si pe ceilalti pasasgeri.
Apoi se trezeste intr-o cameri izolata, legat de un scaun, unde ii este adus la cunostinta ca face parte dintr-o operatie numita "Beleaguered Castle”. Pe cand sa ii dea mai multe informatii, se trezzeste din nou in tren, unde s-a trezit prima data.
Colter isi da seama care este scopul misiunii, acela de a-l opri pe cel care detoneaza bomba, si incearca sa il opreasca.

Calitate Film : CAM

DESCARCA FILM +SUB DUPA DUMPSDESCARCA FILM +SUB DUPA FILEBOX
DESCARCA FILM +SUB DUPA fisierroDESCARCA FILM +SUB DUPA transfer
DESCARCA FILM +SUB DUPA duckloadDESCARCA FILM +SUB DUPA fastupload
DESCARCA FILM +SUB DUPA fileserve
Categorie: Filme Download | Adaugat de: DarkDragon | Tags: Source, filme download 2011, filme 2011, Source Code (2011), Source Code, 2011, DOWNLOAD 2011, code, download
Vizualizari: 1457 | Downloads: | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Meniu

CAUTA

Link ex

Login

Filme online

Ultimul joc

Ultimul program

Tags

...

BizZar-Files

Download gratis filme si jocuri

Site-ul www.bizzar-files.ucoz.com va ofera o gama variata de filme si jocuri gratis pe toate gusturile.Toate fisierele de pe acest site sunt free si toate sunt download gratis. Tot ce va oferim pe acest site este complet gratuit. Va oferim un site gratuit fara a fi obligati sa va inregistrati sau sa platiti ceva. Tineti minte va oferim numai

filme si jocuri descarcabile

noigratis.

©Download gratis filme si jocuri