Principala » fisiere » Filme Download

Age of the Dragons (2011)
2011-04-07, 8:43 PM
Inspirat partial din povestea clasica “Moby Dick” a autorului Herman Melville, dar inlocuind balena uriasa cu un imens dragon alb, filmul “Age of the Dragons” are in centrul actiunii lupta permanenta si obsesiva pe care capitanul Ahab o duce impotriva unor creaturi inaripate ce populeaza un taram mitic. Frumoasa si salbatica Rachel, fiica adoptata a lui Ahab, conduce cu mana de fier echipa vanatorilor de dragoni careia i se alatura si Ishmael, un carismatic si indemanatic minuitor al harponului. Simtindu-se din ce in ce mai atrasa de Ishmael, care ii raspunde cu aceleasi sentimente de afectiune si dragoste, Rachel trebuie sa aleaga daca incepe o existenta complet noua alaturi de barbatul iubit sau isi insoteste tatal adoptiv in misiunea lui periculoasa ce are drept scop uciderea dragonului alb, monstrul ce a masacrat in trecut intreaga familie a lui Ahab si i-a mutilat acestuia trupul, lasandu-i pe chip si corp cicatrice vizibile pana in prezent.

Calitate Film : DVDRip

DESCARCA FILM +SUB DUPA DUMPSDESCARCA FILM +SUB DUPA FILEBOX
DESCARCA FILM +SUB DUPA rapidfilesDESCARCA FILM +SUB DUPA fastupload
DESCARCA FILM +SUB DUPA NETDISKDESCARCA FILM +SUB DUPA duckload
DESCARCA FILM +SUB DUPA fileserve

Categorie: Filme Download | Adaugat de: DarkDragon | Tags: Dragons, Age of, Age of the Dragons, Age of Dragon, Dragon, Age, of Dragons, Age of the Dragons (2011)
Vizualizari: 1290 | Downloads: | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Meniu

CAUTA

Link ex

Login

Filme online

Ultimul joc

Ultimul program

Tags

...

BizZar-Files

Download gratis filme si jocuri

Site-ul www.bizzar-files.ucoz.com va ofera o gama variata de filme si jocuri gratis pe toate gusturile.Toate fisierele de pe acest site sunt free si toate sunt download gratis. Tot ce va oferim pe acest site este complet gratuit. Va oferim un site gratuit fara a fi obligati sa va inregistrati sau sa platiti ceva. Tineti minte va oferim numai

filme si jocuri descarcabile

noigratis.

©Download gratis filme si jocuri